RIPSET VIIKON JÄLKEEN

Mä oon elänyt nyt melkein viikon näiden uusien räpsyttimien kanssa ja aattelin koota tähän väliin pienen tilannekatsauksen näiden plussista ja miinuksista, joita oon tässä viikon aikana pistänyt merkille. All in all, oikein hyvältä näyttää vieläkin! Muutama haituva on päässyt tipahtamaan, mut mitään selviä rakoja ei oo kerennyt näin lyhyessä ajassa tulemaan. Jos mä oon nukkunut edellisenä yönä jotenkin hassusti, niin aamulla saattaa sojottaa yksittäisiä pidennyksiä sinne tai tänne, mut kun ne muutaman kerran harjaa ripsiharjalla läpi, niin kaikki alkaa taas olemaan ihan kondiksessa. Jos mä jatkan näiden käyttöä tätä yhtä kertaa pidemmälle (heh, saa nähdä viitsinkö luopua näistä vielä…), niin veikkaisin, että huoltoon on marssittava tällä menolla 2-3 viikon päästä. Katsellaampa sitä kuitenkin uudelleen sitten vähän lähempänä!

Sitten niitä plussia ja miinuksia! Hyvää näissä pidennyksissä on ehdottomasti näiden helppous. Ei oo mitään ihanampaa, kuin nousta sängystä ja näyttää jo muutamaa harottavaa ripseä lukuunottamatta ihan ihmiseltä! Meikkausaika lyhenee puolella silmämeikin jäädessä kokonaan pois ja myöskin meikin puhdistus on helpompaa, kun niitä ripsareita ei tarvitse jynssätä joka ilta pois. Päivän mittaan ei tarvitse pyyhkiä karisseita ripsareita poskilta, eikä lumisateessa taapertaessa tarvitse huolehtia ripsareiden valumisesta poskille. Jos taas jotain huonoa tarvitsee keksiä, niin mulle ehdottomasti kurjinta on se, ettei silmiä saa hieroa aina kun huvittaa! :-D Mä oon nimittäin tosi kova silmienhieroja, mut yllättävän vähän on tehnyt edes mieli hieroa näitä simmuja tän kuluneen viikon aikana. Muuta huonoa mä en sitten oikein keksikkään… Jos mä käyttäisin paljon silmämeikkiä, niin sen pois peseminen olisi varmaan vähän  hankalampaa näiden pidennysten takia, mut onneks mulla ei oo vähäisen meikkauksen takia totakaan ongelmaa. Aika positiivispainotteisia kokemuksia siis tähän mennessä!

Ja sitten vielä yksi tärkeä juttu… Ripsienpidennysten voittaja on nimittäin nyt arvottu ja tälläkertaa onni potkaisi nimimerkkiä Veera!  Voittajalle on nyt lähetetty sähköpostia, joten jos osallistuitte kisaan tolla nimimerkillä, niin käykääpä äkkiä katsomassa sähköpostilaatikkonne. Jos voitto ei osunut tällä kertaa kohdalle, niin kertomalla lukevanne mun blogia saatte vieläkin ripsienpidennykset tarjoushintaan (uudet 75€, huolto 40-50€) Hiusstudio Samasta!

50 Responses to “RIPSET VIIKON JÄLKEEN”

 1. Sindy says:

  Näytät tosi upeelta ripsinesi :))! Haluisin kysyy oudon kysymyksen: Ootko leikannut sun kulmakarvoja lyhyemmiksi? eniveis nekin näyttää tosi hyviltä :D

 2. iipa says:

  Moi! Ihanat nuo sun ripset. Mulla olisi pari kysymystä niihin liittyen; Miten noiden pidennysten kanssa voi käyttää kajalia? Lähinnä sitä mietin, että onko väliä millaista putsaria käyttäisi? “Kuluuko” ripset paljon meikinpoistosta? Voiko noihin käyttää ripsaria (jos sellaista edes kokee tarvitsevansa noihin)? :)

  • Annika Annika says:

   Voi kyllä käyttää rajauksia ja muuta silmämeikkiä, mutta ne on sitten poistettava ehdottomasti öljyttömällä puhdistusaineella :-) ja en itseasiassa tiedä voiko noihin laittaa ripsaria, mutta en kyllä ymmärrä miksi kenenkään tarvitsisi laittaa jo valmiiksi pikimustiin ripsiin mitään väriä, kun ei se tulos siitä miksikään muutu :p

   • iipa says:

    Voi laittaa ripsiväriä ripsenpidennyksiin. Ja kyllä se tulos siitä muuttuu. Ei siis välttämättä ainakaan tummuuden suhteen, mutta ulkonäön suhteen muuten. Ripsarilla voi tavallaan pidentää noitä ripsenpidennyksiä vielä entisestään. riippuu tietty ripsarista. Mutta se myös kuluttaa pidennyksiä enemmän, kun ripsaria pitää olla pesemässä pois jne..

 3. alissa says:

  moiks! oisin kiinnostunu kuulemaan sun kasvojenhoito rutiineista, niinku esim. “ensin pesen haalealla vedellä kasvoni. seuraavaksi pistän hieman __-ainetta ja hieron sitä hieman aikaa….”
  niinku jotain tuollaista :D sun ihos näyttää niin terveeltä ja hyvinvoivalta, ja itse tarvitsisin vinkkejä! :))

  • alissa says:

   en muute tajua miten tohon tuli jonku miehen kuva, jossa en todellakaan ite oo :DD

  • Annika Annika says:

   Mä pesen kasvoni aamuin illoin vedellä ja rasvaan ennen meikkausta. Eipä mulla mitään muita rutiineja ole :-)

   • Nimetön says:

    Miten saat meikit pois pelkällä vedellä? Vaikka itse pesisin meikinpuhdistusaineella, ei kaikki ‘lika’ oo siltikään lähtenyt vaan esim kasvovedellä puhdistaessa lähtee vielä paljonkin meikkiä.

    • Annika Annika says:

     En tiedä, saan vaan.

     En käytä tällä hetkellä siksi mitään erityisiä puhdistusaineita tai kasvovesiä, sillä oon huomannut mun ihon pysyvän paljon paremmassa kunnossa pelkällä vedellä puhdistettuna :-)

     • Anonymous says:

      Mäkin saan kaikista parhaiten pidettyä ihon kunnossa pesemällä pelkästään vedellä, ja ihan hyvin puhdistuu :-)

 4. Anonymous says:

  Ihanat kuvat susta! Oon pitkään ihaillu sun kulmakarvoja ja nyt mä kyllä kysyn, että miten sä saat ne noin täydellisesti? Nypitkö itse ja piirrät kynällä vai käytkö nypittämässä ja värjäämässä ne jossain? Upeet! Ps. Oot saanu munt vakavissani harkitsemaan räpsyripsien hankintaa! :)

  • Annika Annika says:

   Nypin joo itse, en oo koskaan käynyt tekemässä mun kulmille missään yhtään mitään. Mulla on luonnostaan tosi tummat kulmat, joten käytän kulmakynää vaan vähän tohon kulman “sisäreunaan”, muuten ne on aina ihan vaan luonnontilassa :-)

 5. juuliaa says:

  Itsekkin olen haaveillut noista jo niin kauan kuin muistan! Olis kyllä ihan superia vaan nousta sängystä ja lähtee kouluun tekemättä naamalle mitään! :) Ainoana esteenä on tuo raha…

 6. maaria says:

  Ihania kuvia täälä taas! Haluisin kysyä että minkä väriset raidat sulle on laitettu ja onko pohjalla ihan sun oma väri? Sun hiukset on nimittäin täydellisen väriset! ja vielä se että kuinka ne raidat tehtiin? Semmosella huppusysteemillä vai foliojutuilla? :-) kiitos paljon jo etukäteen jos viitsit vastata! En voi tarpeeks ylistää sun blogia, tää on ihan mun lemppari!!

  • Annika Annika says:

   Mulle laitettiin vaaleita raitoja, eikä pohjalla ollut oma väri, vaan värjätty tukka :-) mutta oon värjännyt sen jälkeen hiuksia ja käyttänyt sävyttäviä hoitoaineita, joten mun tukka ei oo enää lähellekään sen värinen kuin sillon, kun puoli vuotta sitten laitoin raitoja.

 7. T says:

  Noi ripset on tosiaan aika makeet, näyttää todella hyviltä! (-: Varsinkin tuosta ekasta kuvasta näkee, että nätiltä ja pitkiltä ripset näyttävät! Sulle sopii noi hyvin, mutta omatkin ripsesi ovat kyllä tosi kauniit ja kannattaa tosiaan pitääkin noista välillä taukoa. Nuo kouluaamut ovat kyllä sulle varmaan aika ihania, kun ei tarvitse sen ripsarin kanssa leikkiä. Ja se, kun mainitsit siitä puhdistuksesta.

  Ps, noi korvikset on hauskannäköiset!

 8. Mirella says:

  Ihanat ripset !

  Ite oon käyttäny vaan näytöksissä ja kisoissa perus kaupan irtoripsiä, tykkäsin kyllä tosi paljon (: Ne oli tietty viälä suuremmat ja näkyvämmät kun noi sun, mutta ne olikin kertakäyttöset.

  http://millionwtbh.blogspot.com

 9. jenni says:

  aivan ihanat noi ripset:-) mietin ite kans samaa ku tuolla ylempänä joku kyselikin, että voikohan noiden kanssa käyttää ripsaria. jos saat jostain selville niin olisi kiva tietää – iha vaa ollakseen viisaampi haha. ihan mahtava blogi sulla muuten pakko sanoa myös:-)!

  xx, Carpe fucking Diem

  • Annika Annika says:

   Mutta ku mä en siis ymmärrä että miksi kellään ois edes tarvetta käyttää näiden kanssa ripsaria? :-D Ripsivärin tehtävähän on värjätä ripsiä hetkellisesti tummemmaksi ja nää on jo ihan pikimustat alusta loppuun saakka.

   Kyllä noiden kanssa varmaan voisi käyttää ripsaria, mutta se peseminen on sitten ihan omalla vastuulla – voisin veikata, että ripset tippuu päästä puolet nopeammin, jos niistä hankaa ripsareita pois päivittäin :-)

 10. Petra says:

  Heei kauan toi tarjous ripsienpidennyksii liittyen kestää? :)

  • Annika Annika says:

   Se on voimassa toistaiseksi, eli päättyy sitten kuin toisin ilmoitetaan :-) veikkaisin kuitenkin, ettei vielä pitkään aikaan!

   • Anonymous says:

    itseasiassa tarjous koskee tammikuun aikana tehtyjä varauksia kun kysyin:)

    • Annika Annika says:

     Tammikuun ajan tarjous on muillekkin kuin mun lukijoille, tammikuun jälkeen taas vaan ainoastaan mun lukjoille. Ei siis pääty vielä kuun vaihtuessa.

 11. Marianne says:

  Oon aina ajatellu, et ripsen pidennykset on vähän “tökerön” näkösiä, mut mielipide on nyt täysin muuttunu ja noi näyttää yllättävän luonnollisilta:)

 12. Pauliina says:

  Vau, oon kyllä ihan kateellinen sun iholle! ♥ Millaisia tuotteita ja ihonhoitomenetelmiä käytät? :-)

  kisstherain-p.blogspot.com

  • Annika Annika says:

   Ihan vaan vettä ja naamarasvaa – en mitään sen kummempaa saati mitään ihonhoitomenetelmiä :-)

 13. Jenna says:

  Itselläni ollut nyt puol vuotta pidennykset ja nyt jälkeenpäin kaduttaa että pitikin ottaa… Tossa yhdessä vaiheessa oli niin pitkä huolto väli ettei ripsiä ollut kuin alle kymmenen yhteensä molemmissa silmissä jolloin todella näki miten omat ripset noista pidennyksistä kärsii. Omat siis lyhentynyt pituudesta yli puolella eikä niissä kyllä sitä ihanaa luonnollista tuuheutta olekaan. :( Joten siis pidennysten laitto jatkuu kyllä varmasti niin kauan kun siihen on varaa.

 14. sara says:

  ihan tajuttomat noi ripset !!
  http://purposeofmylife-sara.blogspot.fi/

 15. Anonymous says:

  Minkä pituset ja mikä kaarevuus noissa on(:? Sul on hirmukiva blogi!

 16. emmmi says:

  ois jatkossakin tosi kiva kuulla millasina noi ripset pysyy ja käytkö huollattamassa:) tällä hetkellä ainakin hyvältä näyttää!

 17. Jessica says:

  your hair looks sooo healthy:-) and ur so pretty!

 18. rroosau says:

  Ihanat räpsyttimet ♥

  Mullakin oli viime kesänä räpsyripset, oli jotenkin huoliteltu olo vaikkei olisi muuten meikannut ollenkaan.

  Siihen yhteen kertaan se ripsien laitto itellä kuitenkin jäi, miinuksia tuli turhan paljon. :D – Kalliit, olisin joutunut huoltamaan 2-4vk välein, naaman pesu oli vaikeaa, ja! mun omat ripset kärsi niistä yllättävän paljon.

 19. janika says:

  joku tais johkin postaukseen kommentoida että omat ripset ei kärsis pidennyksistä jos ne on oikein laitettu, mut kyllä ne vaan kärsii:/ oon käynny neljällä kosmetologilla ja jokainen on sanonu että kyllä ne jonkun verran kärsii: joillakin vähän vähemmän ja joillakin TOSI paljon niinku esim mulla! varmaa pitäis ottaa nää pois ja antaa kasvaa ja tuuheutua normaaleiks:) nimim. pitkät ja tuuheat ripset mutta nyt n. puolet lyhyemmät ja ohuet..

 20. Marianne says:

  Luin postauksen jossa esittelit lempiblogejasi norjasta, olis tosi kiva kuulla mitkä muut ovat lempiblogejasi

 21. jenni says:

  Luin tän postauksen ennen nukkumaanmenoa ja näin sitten unta, että menin ottamaan ripset itselleni. Lopputulos oli se, että lähdin sieltä ripsettömänä ja 160 euroa köyhempänä ja ajattelin, että kiroan Annikan helvettiin :D Olipahan taas uni.

 22. mia says:

  Harjaatko noita kun silmät on auki vai kiinni? :D

 23. MO*MIMOIMOMI says:

  tässä vielä yksi norjalainen blogi :)

  http://explode.blogg.no/

 24. Hanna says:

  Oon jo jonkin aikaa miettinyt, että kenen julkkiksen kasvoja sun kasvot muistuttaa ja nyt mä sen tajusin, Miranda Kerrin!! :D

  Ja melkeen samanlaiset hiuksetkin! Tässä kuvaa >
  http://weheartit.com/entry/37505888/via/lakandee

 25. Saijis says:

  Ei vitsit miten kivannäköiset! :) Näyttää niin luonnolliselta :)

  http://saijis.blogspot.fi/

 26. Pihla says:

  jaksaisitko mitenkään neuvoa miten blogiin saa kuvat pituus että vaakasuunnasta otettuina samankokoisiksi, olen yrittänyt kaikkialta etsiä mutta apua en ole löytänyt :(

  • Annika Annika says:

   No tietenkin muokkaamalla kuvan kokoa muokkausohjelmalla :-) mulla kuvan leveys on esimerkiksi 700.

 27. diu says:

  Hei minkä nimiset/merkkiset noi sun ripset on? Tosi kivat!

 28. Tiina says:

  On kauniisti laitetut ripset :)

 29. miina says:

  onko tuo ripsi tarjous vielä voimassa?

Kommentoi